Dienstwijzer

Over ons

Befine is niet gebonden aan één of meerdere verzekeringsmaatschappijen. We houden het heft in eigen handen en bieden daarmee de beste verzekeringsoplossingen. Met uw wensen en behoeftes voorop, vergelijken we premies en voorwaarden uit ons brede aanbod van verzekeraars.

Ensupport

Befine is een handelsnaam van Ensupport; een dochteronderneming van Nedasco. Nedasco is een volmacht assuradeur met meer dan 15 volmachten van verschillende verzekeraars. Nedasco is een dochter van a.s.r.

Wat u mag verwachten

Vanuit de wettelijk vastgestelde zorgplicht, maar ook op het gebied van service, mag u verwachten dat wij u tijdig informeren over belangrijke productwijzigingen. Daarnaast beantwoorden wij uw vragen en adviseren wij over de keuzes die u kunt maken. We wijzen u de weg in (nieuwe) wet- en regelgeving die van belang is voor uw lopende Befine verzekeringen.

Kamer van Koophandel

Befine staat geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KVK). U vindt ons onder KVK-nummer 58411917.

AFM-vergunning

Befine is een financieel adviseur en staat daarom onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Met de afgegeven vergunning mogen wij advies geven over uw schade- en levensverzekeringen. Befine staat geregistreerd onder Nedasco met AFM-nummer 12006531

Uw privacy

Wij gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om volgens de wettelijk opgestelde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U leest hier meer over in ons privacybeleid.

Ga naar de inhoud