Wie is Befine?

Wie is Befine?

Met uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort, werken wij hard om onze klanten tevreden te houden. Dit doen wij vanuit ons Befine ideaal: betrouwbaar en persoonlijk advies met het oog op kwaliteit.

Waarom Befine

Wij werken samen met vele verzekeraars, maar zijn financieel niet aan hen gebonden. Wij zijn dan ook een onafhankelijk adviseur. Ook na het afsluiten van uw verzekeringen houden we graag contact. Bij Befine kunt u terecht voor advies, zelfs als dat niet direct over uw (lopende) verzekeringen gaat.

Vergelijken, adviseren en informeren

Wij nemen u graag werk uit handen. Befine vergelijkt voor u verzekeringen uit een ruim aanbod met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Met onze dienstverlening informeren wij  u over ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen en houden wij uw polissen actueel. Onze Befine Polischeck  is daar een voorbeeld van. Een handig hulpmiddel om uw polissen te onderhouden. De uitkomst van deze polischeck nemen wij samen door. Hierdoor biedt Befine ècht persoonlijk advies.

Maak kennis met ons team

Dagelijks staat Befine voor u klaar met een team van verzekeringsexperts op het gebied van alle particuliere schadeverzekeringen.

Ga naar de inhoud